jueves, 19 de enero de 2017

PRESENTACIÓ DE LA GAIATA 14 PER A LA MAGDALENA 2017

El passat dissabte 14 de gener, va tindre lloc la nostra presentació en el Palau de la Festa. El tema principal va ser la música i la festa. Va ser una nit plena díl.lusions i de castellonerisme. 











Lorena, Clara i Hugo, vau ser presentats com Madrines i President Infantil. Esperem que hàgeu gaudit de la Presentació. Esperem que també gaudiu de la setmana de la Magdalena.





Volem donar les gràcies a tots els col.lectius que ens van acompanyar en la nostra Presentació, en especial als nostres agermanaments. La Falla de València, la "Falla Joaquín Costa - Conde de Altea"; la Falla de la Vall d'Uixó, la "Falla Sud-Oest"; la Comissió de Festes d'Elx, la "Comissió de Festes Clara Campoamor" i a la Gaiata 3 "Porta del Sol". També volem donar les gràcies a la Colla Xaloc per tot el treball i tot l'esforç que va fer possible la nostra Presentació.



Com tota presentació hi van haver benvingudes i comiats, comiat a les nostres madrines del 2016. Nerea i Helena, gràcies per compartir tot un any de la vostra vida al nostre costat. També deia adéu en Eloy Soria Izquierdo, el nostre President 2013-2016. Eloy, gràcies per tot el que has fet per la nostra Gaiata durant aquestos quatre anys. Gràcies per la teua dedicació i pel teu sacrifici i gràcies per no ser només un President si no per ser un GRAN PRESIDENT.




Aquesta magnífica Presentació no haguera sigut possible sense el traball, la dedicació i l'esforç de tota una comissió. Moltíssimes gràcies.

Estem a poc menys de dos mesos de la nostra setmana gran i ja podem sentir l'olor de la pòlvora. Des de la Gaiata 14 només podem dir:

Magdalena, FESTA PLENA!



No hay comentarios:

Publicar un comentario